Båtklubb Värrmdö

V Ä R M D Ö V I K S

B Å T K L U B B 

 

 V Ä L K O M M E N 

Mellan Strömma Kanal, Ingarö och Fågelbrolandet ligger natursköna Herrviken. Här huserar Värmdöviks Båtklubb som bildades 1963 av ett gäng entusiastiska nyinflyttade fastighetsägare i Värmdövik och vi har successivt vuxit till att bli drygt 200 medlemmar.Klubben är endast öppen för medlemmar som innehar en fastighet i Värmdöviks Vägförening. Medlemmarna är av varierande ålder och vårt båtbestånd är av skiftande karaktär. Vi välkomnar alla slags båtintressen, vi jobbar också hårt tillsammans i våra arbetsgrupper för att vår klubb skall hålla sig i topptrim.

Ibland händer det att vi kan erbjuda externa säsongsplatser för uthyrning. Vid intresse mejla gärna styrelsen för besked om det finns lediga platser.

Vår klubbvimpel är blå med vita bokstäver med förkortningen VBK. Vill du köpa en vimpel (pris 150kr), kontakta styrelsen via info-mailen.

 

Hoppas att vi syns ute på böljan den blå!

 

N Y H E T E R​

BOKNING AV BASTUN - NU DIGITALT!

Den gamla bokningspärmen har ersatts av en digital bokning som görs via nätet. Länken till bokningen hittar du här: https://boka.se/vbkbastu 

PROTOKOLL FRÅN ÅRSMÖTET 2022-06-07

Justerat protokoll från årsmötet hittar du här! Protokollet finns även under fliken Dokument, där även de uppdaterade stadgarna återfinns!

N Y H E T S A R K I V​

Utförda städdagar de senaste åren - info och bilder hittar du här!

2018-05-22 INVIGNING AV NYA BRYGGAN!

Söndag 10 juni träffas vi nere i hamnen och inviger vår nya brygga med högtidlig bandklippning. Vi bjuder på grillkorv, alla medlemmar uppmanas att ta med sig lite gott att dricka och fira detta med oss!

2016 INFORMATION OM BÅTPLATSLISTA

På årsmötet efterfrågades en båtplatslista att använda på årets vaktpass. För information om detta, se bilagt infobrev (klicka här!)

Kontaktlista till styrelsen finner du här!

BOKBORD I KLUBBHUSET! (juni 2016)

Nu finns det ett bokbord i klubbhuset. Där kan du byta dina utlästa böcker mot nya spännande titlar. Notera att sortimentet är avsett för byte endast... :-)

SMÅTT & GOTT

Protokoll och handlingar från tidigare årsmöten kan du ta del av här!

Information om vaktmedlemskap och priser/avgifter hittar du under fliken information i toppmenyn.

INFÖR SJÖSÄTTNING OCH UPPTAGNING!

Vi påminner om att bommen och rampen enbart är till för klubbens medlemmar. Medlem får INTE låna ut sin bomnyckel till personer som ej är medlemmar i klubben.

 

Icke-medlemmar kan låna bom-nyckel och nyttja ramp och mastkran mot en avgift på 300kr.Har du en bekant som vill sjösätta eller ta upp sin båt hos oss kan denne kontakta hamnkapten eller vice hamnkapten. Kostnaden regleras mot faktura.

KLUBB-VIMPEL

Vi har köpt in vimplar med klubbens emblem som ni kan pryda båten med.

Pris: 150 kr. Kontakta styrelsen via info-mailen för köp.

VÄRMDÖVIKS BÅTKLUBB PÅ INSTAGRAM
Vi finns på instagram som #varmdoviksbatklubb

 

VÄRMDÖVIKS BÅTKLUBB PÅ FACEBOOK
Här kommer vi lägga upp bilder från arbetsdagar mm. Gå gärna in och gilla oss!

Har du frågor eller synpunkter på hemsidan och dess innehåll? Hör gärna av dig till vbkbatklubb@gmail.com  - förslag och idéer mottages tacksamt!